martes, 10 de enero de 2012

Reformulación Actividad 4

*Solamente he cambiado un poco el primer párrafo, ya que es lo único que han considerado mis compañeras fallaba un poco.



Lucia es la tutora de un aula de 20 niños de educación infantil 2 años, en la que una de las normas que existe es que los niños no pueden llevarse juguetes ni objetos a la escuela.

Por otro lado tenemos a Lorena, que es una niña de 2 años, la cual está en el aula de Lucia, a la que no hay manera de hacerle entender que no puede ir a clase con su juguete y todos los días utiliza sus rabietas para conseguir sacar su juguete de casa y tenerlo en la escuela infantil.

1 comentario:

  1. Hola, hem sembla molt bé que canvies coses que t'han suggerit les teues companyes. Però tu també pots canviar alguna cosa perquè consideres que t'ha agradat més...És a dir, La segona proposta és perquè refeu l'activitat emprant la informació que més us ha agradat (de tots els membres del grup). No és que us copieu. És que compartiu informació per millorar la primera proposta. Per tant, intente-ho de veritat!!

    Per altra part, per les properes activitats intentem seguir l'estructura argumentativa de Toulmin:
    Plantejament: és l'exposició de la tesi o afirmació que es pretén defensar.
    Desenvolupament: és la presentació, amb ordre i claredat dels arguments necessaris per defensar la tesi.
    Conclusió: és la síntesi o reafirmació de la tesi argumentada.

    ResponderEliminar